Felicitats Escola!!!

Por
Enviado el , clasificado en Varios / otros
1228 visitas

Marcar como relato favorito

Felicitats Escola, moltes felicitats Escola Cervetó. Fa 40 anys que vas néixer i vull felicitar-te.

Moltes felicitats Sra. Conxita Bretcha i Querol, des d’on ens estiguis veient, felicitats, perquè vostè va ser la fundadora d’aquesta, que ara es la nostra Escola, que encara que no vaig tenir l’oportunitat de conèixer-la, estic segura que va ser una persona excel·lent , a la que tothom apreciava i respectava i que amb les seves ganes i la seva empenta va fer que aquest projecte educatiu no només funcionés sinó que el seu somni arribés fins als 40 anys.

Moltes felicitats Escola, però no per les quatre parets que t’hi formen, no per la teva construcció, que va començar amb una petita casa i mica en mica es va anant convertint en tres edificis replets d’aules; sinó pel seu interior plens de nens i nenes, de nois i noies, que van començar l’escola amb jocs i aprenentatges pedagògics i que van finalitzant els estudis , any rere any,  com a jovents que volem iniciar la seva carrera per la vida; a vegades amb els estudis, a vegades amb un ofici i o possiblement combinant estudis i feina, però, del que sí estic  convençuda és de que cada un d’ells, surt d’aquesta escola amb una forta i sòlida personalitat, amb grans valors inculcats, amb els coneixements necessaris per relacionar-s’hi amb altres persones i amb les forces precises  per enfrontar-se amb qualsevol dificultat que s’hi presenti en la nostra societat.

Moltes felicitats Caps d’estudis, mestres i professors, per ser com sou, per fer de la vostra professió, tota la vostra vida, guiant als alumnes a desenvolupar-se, no només en l’aprenentatge de totes les matèries, sinó  en la seva educació emocional, tan necessària en aquesta vida tan irracional.

Moltes felicitats Pares i mares, per haver triat la nostra Escola, felicitats per triar una de les escoles més importants de Granollers, per la seva qualitat acadèmica, per la seva experiència en l’ensenyament i pel gran personal docent, que fan de l’Escola, la nostra Escola.

Moltes felicitats, Directora, per ser la successora d’una gran Directora i per portar les brides amb totes les teves forces i amb tota la dificultat que tot això comporta amb un gran somriure, felicitats per fer de l’escola, la nostra Escola.

Moltes felicitats a totes les persones que sé que  estan aquí i que fan de l’Escola, la nostra Escola, felicitats Escola Cervetó pels teus primers 40 anys i per molts anys!!!


¿Te ha gustado?. Compártelo en las redes sociales

Denunciar relato

Comentarios

COMENTAR

(No se hará publico)
Seguridad:
Indica el resultado correcto

Por favor, se respetuoso con tus comentarios, no insultes ni agravies.

Buscador

ElevoPress - Servicio de mantenimiento WordPress Zapatos para bebés, niños y niñas con grandes descuentos

Síguenos en:

Facebook Twitter RSS feed